Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 25 maart 2014 Afsluiting fietspad langs N242 (Westerweg) in Heerhugowaard

Provincie Noord-Holland logoBron: Prov. N-H - De provincie Noord-Holland voert op dinsdag 25 maart 2014 en woensdag 26 maart overdag werkzaamheden uit aan het fietspad langs de N242 (Westerweg) in Heerhugowaard.

Het fietspad wordt tijdens de werkzaamheden afgesloten tussen de Broekerweg en het spoorviaduct. (Brom-)fietsers worden door middel van borden omgeleid via de Westdijk.

De werkzaamheden bestaan onder meer uit het aanbrengen van de bovenste laag asfalt en de belijning, en het afwerken van de bermen.

Op woensdag 26 maart 2014 worden ook reparatiewerkzaamheden aan het asfalt uitgevoerd op de kruising van de fietstunnels onder N242 (Westerweg) en de Broekerweg.

Hiervoor vindt echter geen afsluiting plaats. (Brom-)fietsverkeer wordt over het voetpad geleid.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl