Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 27 maart 2014 Boete bij verkeerd parkeren Marsdiepstraat noord (Den Helder)

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - Vanaf maandag 31 maart 2014 krijgen foutparkeerders een proces-verbaal in het noordelijk deel van de Marsdiepstraat. De afgelopen twee weken deelde de gemeente Den Helder aan overtreders gele kaarten uit als waarschuwing.

In het gebied Marsdiepstraat noord, tussen de rotonde Waddenzeestraat tot aan de Scheldestraat mag alleen geparkeerd mag worden op daarvoor aangegeven plaatsen.

Fout geparkeerde auto's leveren onveilige verkeerssituaties op voor alle weggebruikers. Ook de bereikbaarheid van winkels en openbare gebouwen wordt belemmerd.

Kiss & Ride-strook vormt uitzondering

Nabij de ingang van de Brede School Duinpark is een gedeelte van het erf ingericht als Kiss & Ride- strook. Deze strook blijft, in afwachting van herinrichting van dit deel van het erf, buiten de handhavingsactie. Dat geldt ook voor de rand langs het braakliggend terrein waar voorheen Albert Heijn was gevestigd. De boete voor fout parkeren is € 90,00.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl