Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 03 april 2014 Provinciaal Inpassingsplan herinrichting N241 klaar (Hollands Kroon en Schagen)

Provincie Noord-Holland logoBron: Prov. N-H - Gedeputeerde Staten leggen het provinciaal inpassingsplan (PIP), inclusief de Nota van Zienswijzen voor de herinrichting van de N241, ter besluitvorming voor aan Provinciale Staten.

Hiermee wordt de herinrichting van de N241 planologisch mogelijk gemaakt. Op het ontwerp-inpassingsplan zijn 30 zienswijzen ingediend. Naar aanleiding van de ingediende zienswijzen over de ligging en bestemming van enkele inritten van aan de weg gelegen percelen, is het ontwerp aangepast.

Een provinciaal inpassingsplan is vergelijkbaar met een gemeentelijk bestemmingsplan, maar dan op provinciaal niveau. De N241, tussen N248 en N242 loopt over het grondgebied van de gemeenten Hollands Kroon en Schagen. In overleg met de gemeenten is voor dit project een inpassingsplan opgesteld, omdat het gaat om een gemeente overstijgend belang.

Provinciale Staten nemen naar verwachting in mei 2014 een besluit over de vaststelling van het definitieve inpassingsplan N241.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl