Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 16 april 2014 Verbeter het openbaar vervoer: word lid van het Openbaar Vervoer panel Noord-Holland

Provincie Noord-Holland logoBron: Prov. N-H - Provincie Noord-Holland en Connexxion zijn op zoek naar leden voor het online OV-panel, www.ovpanel-nh.nl. Met hun, ideeën en suggesties kan het openbaar vervoer in de provincie verder worden verbeterd. Woont u in Noord-Holland en reist u wel eens met de bus: meld u dan aan voor dit online panel [http://www.ovpanel-nh.nl].

Als deelnemer geeft u vier keer per jaar via een online vragenlijst uw mening over het busvervoer van Connexxion in Noord-Holland (vervoersgebieden Haarlem-IJmond, Noord-Holland Noord en Gooi en Vechtstreek). Met uw antwoorden maakt u het verschil en kunnen de provincie en Connexxion het openbaar vervoer nog beter laten aansluiten op uw wensen. De provincie en Connexxion vinden dat belangrijk.

Deelname aan het panel kost u maar een paar minuten per vragenlijst. Bovendien spaart u voor 'Busjes'. Dat zijn punten waarmee u bij Bol.com kunt shoppen of die u kunt doneren aan een goed doel. Ook maakt u kans op een rijles in een echte Connexxionbus, zodat u zelf eens kunt ervaren hoe het voelt om buschauffeur te zijn. Deelname aan het OV-panel is geheel vrijblijvend en anoniem, per onderzoek kunt u bepalen of u deelneemt.

Op www.ovpanel-nh.nl [http://www.ovpanel-nh.nl] zijn de voorwaarden nog eens rustig na te lezen. Op deze website kunt u zich ook direct eenvoudig aanmelden.

Provincie en Connexxion zijn continu op zoek naar mogelijkheden om het openbaar vervoer verder te verbeteren en hopen dat u met ons mee denkt.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl