Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 16 april 2014 Verbeter het openbaar vervoer: word lid van het Openbaar Vervoer panel Noord-Holland

Provincie Noord-Holland logoBron: Prov. N-H - Provincie Noord-Holland en Connexxion zijn op zoek naar leden voor het online OV-panel, www.ovpanel-nh.nl. Met hun, ideeën en suggesties kan het openbaar vervoer in de provincie verder worden verbeterd. Woont u in Noord-Holland en reist u wel eens met de bus: meld u dan aan voor dit online panel [http://www.ovpanel-nh.nl].

Als deelnemer geeft u vier keer per jaar via een online vragenlijst uw mening over het busvervoer van Connexxion in Noord-Holland (vervoersgebieden Haarlem-IJmond, Noord-Holland Noord en Gooi en Vechtstreek). Met uw antwoorden maakt u het verschil en kunnen de provincie en Connexxion het openbaar vervoer nog beter laten aansluiten op uw wensen. De provincie en Connexxion vinden dat belangrijk.

Deelname aan het panel kost u maar een paar minuten per vragenlijst. Bovendien spaart u voor 'Busjes'. Dat zijn punten waarmee u bij Bol.com kunt shoppen of die u kunt doneren aan een goed doel. Ook maakt u kans op een rijles in een echte Connexxionbus, zodat u zelf eens kunt ervaren hoe het voelt om buschauffeur te zijn. Deelname aan het OV-panel is geheel vrijblijvend en anoniem, per onderzoek kunt u bepalen of u deelneemt.

Op www.ovpanel-nh.nl [http://www.ovpanel-nh.nl] zijn de voorwaarden nog eens rustig na te lezen. Op deze website kunt u zich ook direct eenvoudig aanmelden.

Provincie en Connexxion zijn continu op zoek naar mogelijkheden om het openbaar vervoer verder te verbeteren en hopen dat u met ons mee denkt.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl