Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 22 april 2014 Tevredenheidsonderzoek informatie N242-Zuidtangent-Broekerweg Heerhugowaard

Provincie Noord-Holland logoBron: Prov. N-H - De provincie Noord-Holland is benieuwd naar uw mening! Bent u tevreden over de informatie die is verstrekt over de werkzaamheden aan de kruising N242-Zuidtangent-Broekerweg in Heerhugowaard van juni 2013 tot en met maart 2014? Vul onze enquête in en laat van u horen.

Of u nu omwonende, bedrijfsvertegenwoordiger of weggebruiker bent: iedereen die te maken heeft gehad met de werkzaamheden kan de enquête invullen. Hiermee kunnen we onze dienstverlening verbeteren en zo veel mogelijk afstemmen op uw wensen.

Het kost slechts 5 minuten van uw tijd, én u maakt ook nog eens kans op een VVV-bon. Vul hier http://fd9.formdesk.com/pnh/N242_Zuidtangent_Broekerweg de enquête in.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl