Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 22 april 2014 Tevredenheidsonderzoek informatie N242-Zuidtangent-Broekerweg Heerhugowaard

Provincie Noord-Holland logoBron: Prov. N-H - De provincie Noord-Holland is benieuwd naar uw mening! Bent u tevreden over de informatie die is verstrekt over de werkzaamheden aan de kruising N242-Zuidtangent-Broekerweg in Heerhugowaard van juni 2013 tot en met maart 2014? Vul onze enquête in en laat van u horen.

Of u nu omwonende, bedrijfsvertegenwoordiger of weggebruiker bent: iedereen die te maken heeft gehad met de werkzaamheden kan de enquête invullen. Hiermee kunnen we onze dienstverlening verbeteren en zo veel mogelijk afstemmen op uw wensen.

Het kost slechts 5 minuten van uw tijd, én u maakt ook nog eens kans op een VVV-bon. Vul hier http://fd9.formdesk.com/pnh/N242_Zuidtangent_Broekerweg de enquête in.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl