Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 23 april 2014 Westerterpweg (N240) Slootdorp bijna gereed

Provincie Noord-Holland logoBron: Prov. N-H - Het einde van de herinrichting Westerterpweg (N240) in Slootdorp is in zicht. De provincie Noord-Holland voert vanaf dinsdag 22 april 2014 de laatste grote werkzaamheden uit. De weg is voor één week afgesloten in de avond en in de nacht.

Werkzaamheden

Van dinsdag 22 april 2014 tot en met vrijdag 25 april 2014 wordt er asfalt en belijning aangebracht op de Westerterpweg (N240). De weg vanaf de rotonde in Slootdorp tot en met de kruising N240/N248 is tussen 20.00 en 06.00 uur afgesloten voor al het verkeer. Daarnaast wordt de huidige verbinding naar de Den Oeverseweg omgebouwd tot fietspad en rijbaan voor de nieuwe situatie.

Omleiding

Aanwonenden

Weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden beïnvloeden (bijvoorbeeld regen).

Het is daarom mogelijk dat de werkzaamheden in een andere periode worden uitgevoerd.

Informatie

Voor vragen over de werkzaamheden kunnen weggebruikers bellen naar het provinciale Servicepunt Wegen en Vaarwegen, 0800- 0200600 (gratis). Actuele informatie over de werkzaamheden en omleidingskaart via de pagina van de N240.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl