Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 21 mei 2014 Connexxion verkoopt als eerste streekvervoerder landelijke treinabonnementen

Als eerste regionale bus- en treinvervoerder begint Connexxion nu met de verkoop van landelijke treinabonnementen. De verkoop begint met het bekende "Altijd Vrij Maand", waarmee een maand lang onbeperkt gereisd kan worden met alle treinen in Nederland. Reizigers kunnen dus nu niet alleen bij het NS-loket, maar ook in de webshop van Connexxion hun treinabonnement kopen.

Het abonnement is geldig bij alle treinen in Nederland van NS, Arriva, Breng, Syntus, Valleilijn en Veolia. Het kan ook worden gebruikt op binnenlandse trajecten van InterCity Berlijn, InterCity Brussel en ICE International. Voor Intercity direct Rotterdam-Schiphol is een toeslag nodig.

Het is geschikt voor iedereen die frequent met de trein reist.

Samen met iemand op stap wordt zo voordeliger. De abonnementhouder kan maximaal drie personen mee laten reizen tegen 40% korting in de voordeeluren periode (na 9.00 uur en het hele weekend).

Bart Schmeink, CEO van Connexxion is bijzonder blij met het nieuwe treinabonnement: "NS en Connexxion hebben de intentie uitgesproken om meer samen te werken zodat reizigers gemakkelijker kunnen reizen met verschillende vervoerders. We zijn dan ook erg trots dat we nu als eerste regionale vervoerder ook landelijke treinabonnementen kunnen aanbieden die op alle spoortrajecten kunnen worden gebruikt."

In de webshop "connexxion.nl" zijn al bus/tram/metro-abonnementen te koop voor meerdere regio's in Nederland. Daar is nu het treinabonnement "Altijd Vrij Maand" bijgekomen. De reis van deur tot deur geregeld bij één loket en betaald in één handeling, wel zo makkelijk.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl