Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 21 mei 2014 Subsidieaanvraag voor Boordcomputer Taxi's verlengd tot 1 september 2014

De staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu heeft besloten om de subsidietermijn voor de Boordcomputer Taxi (BCT) tot 1 september 2014 te verlengen. Taxiondernemers, die vóór 1 juni 2014 een BCT hebben besteld, kunnen nog tot 1 september 2014 subsidie aanvragen. De subsidievoorwaarden veranderen niet. De BCT moet dus geactiveerd zijn voordat subsidie kan worden aangevraagd.

Ondernemersvereniging KNV Taxi heeft onlangs dringend verzocht om de termijn voor de subsidie te verlengen, omdat ondernemers die BCT hebben besteld, deze niet altijd voor 1 juli 2014 geleverd krijgen. Reden is onder meer de langere leveringstermijnen van de fabrikanten. Die ondernemers zouden dan buiten hun schuld de subsidie van € 600 per BCT mislopen. De subsidie is zeer belangrijk voor de taxisector die financieel zware tijden doormaakt.

KNV Taxi heeft de staatssecretaris ook verzocht toe te staan dat software updates voor de BCT buiten de erkende werkplaatsen mogen plaatsvinden. Voor het veilig updaten van software buiten de werkplaats moet de regelgeving aangepast worden. Daarmee is intussen gestart; de inwerkingtreding is naar verwachting tegen het einde van 2014. In overleg met betrokken partijen wordt bekeken of voor de tussentijd oplossingen mogelijk zijn. (bron: De Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT))

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl