Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 25 juni 2014 Onderhoud asfaltwegen Wieringerwaard van 1 t/m 4 juli 2014

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Van 1 t/m 4 juli 2014 wordt er op een aantal plaatsen in Wieringerwaard aan de weg gewerkt. Dit is nodig om de wegen veilig te houden. De betreffende wegen worden een tijdje afgesloten. Dit brengt uiteraard (verkeers)hinder met zich mee. Houdt hier rekening mee als u de weg opgaat.

Waar en wanneer?

Wat?

De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het vervangen van het asfalt. Om dit werk uit te kunnen voeren, worden de wegen voor al het doorgaande verkeer volledig afgesloten. Alleen bestemmingsverkeer voor de aanliggende percelen kan beperkt gebruik maken van de afgesloten wegen.

Hoe zit het met de bus?

De Molenweg blijft open voor de bus. Er komen verkeersregelaars te staan die de bus langs de afzettingen laat rijden. Ter plaatse van de werkzaamheden op de Zuid Zijperweg wordt de bus over de Noord Zijperweg gestuurd.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl