Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 10 juli 2014 Gezocht: leden voor het Openbaar Vervoer-panel Noord-Holland

Provincie Noord-Holland logoBron: Prov. N-H - De provincie Noord-Holland en Connexxion zijn op zoek naar leden voor het online OV-panel (www.ovpanel-nh.nl). Met ideeën en suggesties van leden van het OV-panel kan het openbaar vervoer in de provincie verder worden verbeterd. Woont u in Noord-Holland en reist u wel eens met de bus: meld u aan voor dit online panel - www.ovpanel-nh.nl.

Afgelopen kwartaal heeft het eerste onderzoek onder het OV-panel Noord-Holland plaatsgevonden. Over het algemeen is het oordeel van de panelleden in alle gebieden ruim voldoende. Het gemiddelde rapportcijfer is een 7. De uitkomsten hebben geleid tot aanpassingen van de digitale halteborden en beeldschermen in de bussen om bij vertragingen sneller en gericht reisinformatie te geven. Om nog beter zicht te krijgen in de behoeften van reizigers, vinden deze onderzoeken eens per kwartaal plaats.

Hoe werkt het?

Deelnemers worden gevraagd vier keer per jaar online een vragenlijst in te vullen over het busvervoer van Connexxion in Noord-Holland (vervoersgebieden Haarlem-IJmond, Noord-Holland Noord en Gooi en Vechtstreek). De provincie en Connexxion gebruiken de uitkomsten om het openbaar vervoer nog beter te laten aansluiten op wensen van reizigers. Deelname aan het panel kost een paar minuten en deelnemers kunnen sparen voor ‘Busjes’. Dat zijn punten waarmee deelnemers bij Bol.com kunnen winkelen of de punten doneren aan een goed doel. Ook maken deelnemers kans op een rijles in een echte Connexxionbus. Deelname aan het OV-panel Noord-Holland is geheel vrijblijvend en anoniem, per onderzoek kunt u bepalen of u deelneemt.

Op www.ovpanel-nh.nl zijn de voorwaarden na te lezen. Op deze website kunnen deelnemers zich eenvoudig aanmelden. Provincie en Connexxion zijn continu op zoek naar mogelijkheden om het openbaar vervoer verder te verbeteren, kijken uit naar de uitkomsten en hopen dat reizigers willen meedenken.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variƫrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl