Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 11 juli 2014 Rekervlotbrug nog niet open voor fietsers

Provincie Noord-Holland logoBron: Prov. N-H - De werkzaamheden aan de Rekervlotbrug, tussen Bergen en Koedijk, duren langer dan verwacht. De brug is nog niet open voor (brom)fietsers en voetgangers. De scheepvaart ondervindt geen hinder. Afgelopen week zijn de versleten wielen en lagers in de Rekervlotbrug vervangen.

De nieuwe onderdelen functioneren goed en veroorzaken ook geen geluidsoverlast meer. Vandaag trad tijdens het proefdraaien echter een nieuwe storing op, waardoor de brug helaas nog niet opengesteld kan worden voor (brom)fietsers en voetgangers.

Definitieve oplossing

Het onderzoek naar de oorzaak van de problemen met de Rekervlotbrug loopt nog.

Eind juli 2014 zijn de resultaten van het onderzoek bekend. Naar verwachting kan de brug in het najaar definitief worden hersteld. Omdat juist in het hoogseizoen veel fietsers gebruik maken van de brug, neemt de provincie nu tijdelijke maatregelen.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl