Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 15 juli 2014 Rekervlotbrug weer open voor verkeer

Provincie Noord-Holland logoBron: Prov. N-H - Na herstelwerkzaamheden is de Rekervlotbrug, tussen Bergen en Koedijk, vandaag weer opengesteld voor (brom)fietsers en voetgangers.

De versleten wielen en lagers in de Rekervlotbrug zijn vervangen. De nieuwe onderdelen functioneren goed en veroorzaken geen geluidsoverlast meer. Ook de softwarestoring, die voor het weekend onverwachts optrad, is verholpen. De brug wordt de komende tijd nauwlettend in de gaten gehouden en preventief gesmeerd.

Definitieve oplossing

Het onderzoek naar de oorzaak van de problemen met de Rekervlotbrug loopt nog.

Eind juli 2014 zijn de resultaten van het onderzoek bekend. Naar verwachting kan de brug in het najaar definitief worden hersteld. Omdat juist in het hoogseizoen veel fietsers gebruik maken van de brug, heeft de provincie nu vast tijdelijke maatregelen genomen.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl