Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 29 september 2014 Werkzaamheden Zuiderweg te Schagen van 29 september 2014 t/m 10 oktober 2014

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - De gemeente Schagen gaat van 29 september 2014 tot en met 10 oktober 2014 werkzaamheden uitvoeren aan de Zuiderweg in Schagen. De weg ten oosten van het spoor wordt verbreed. Hiermee creëren we een extra uitvoegstrook. Ook komt er een oversteekplaats voor fietsers en voetgangers. Hierdoor zal het verkeer, nadat de slagbomen naar beneden zijn geweest, veel beter doorstromen. En kunnen fietsers en voetgangers veiliger oversteken.

In de week van maandag 29 september 2014 tot en met vrijdag 3 oktober 2014 sluiten we de volledige rijbaan af. Er zijn borden met een omleidingsroute geplaatst. In de week van maandag 6 oktober 2014 tot en met vrijdag 10 oktober 2014 maken we gebruik van een halve wegafsluiting. Deze halve afsluiting gaan we voorzien van verkeerslichten.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl