Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 29 september 2014 Informatiebijeenkomsten Texelhopper op 1 en 8 oktober 2014

Gemeente Texel logoBron: Gemeente Texel - Hoe gebruik ik het nieuwe openbaar vervoer? Wat kost me dat en waar kan ik informatie krijgen? Wat verandert er voor mij als ik een abonnement heb? Op al deze vragen en meer wordt antwoord gegeven tijdens de informatiebijeenkomsten over het nieuwe openbaarvervoersysteem - de Texelhopper - dat op 14 december start.

Iedereen die geïnteresseerd is in de Texelhopper is van harte welkom op de bijeenkomsten die de provincie Noord-Holland in samenwerking met de gemeente Texel organiseert. In eerste instantie worden twee bijeenkomsten georganiseerd, één op woensdag 1 oktober 2014 in De Cocksdorp en één op woensdag 8 oktober 2014 in Den Burg. Afhankelijk van de belangstelling worden later mogelijk meer bijeenkomsten georganiseerd.

Programma

Tijdens de bijeenkomst krijgt men informatie over hoe het nieuwe openbaar vervoerssysteem werkt. Naast een presentatie is er ruimschoots de gelegenheid voor het stellen van vragen.

Locatie en tijd

Op woensdag 1 oktober 2014 zijn belangstellenden welkom in dorpshuis het Eierlandsche Huis in De Cocksdorp. De presentatie over de werking van de Texelhopper duurt van 19:00 uur tot 20:00 uur, daarna is er de gelegenheid voor het stellen van vragen. De zaal is open vanaf 18:30 uur.

Op woensdag 8 oktober 2014 wordt op hetzelfde tijdstip een bijeenkomst met hetzelfde programma in Hotel De Lindeboom in Den Burg georganiseerd.

(bron: Provincie Noord-Holland in samenwerking met de Gemeente Texel, 17 september 2014)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl