Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 20 oktober 2014 Afsluiting Stolperbasculebrug (N248) vanwege groot onderhoud van 27 oktober 2014 t/m 9 november 2014

Provincie Noord-Holland logoBron: Prov. N-H - De provincie Noord-Holland voert groot onderhoud uit aan de Stolperbasculebrug (N248) in de gemeente Schagen. In verband met de werkzaamheden aan het brugdek is de Stolperbasculebrug afgesloten voor gemotoriseerd verkeer van 27 oktober 2014 tot en met 9 november 2014. Voor de scheepvaart is in deze periode alleen beperkt onderdoorvaart mogelijk.

Ernstige verkeershinder

De alternatieve routes voor doorgaand autoverkeer lopen via de Burgervlotbrug, de Sint Maartensvlotbrug of de vlotbrug bij 't Zand. De omleidingsroute voor landbouw- en vrachtverkeer is alleen mogelijk via de Kooybrug bij Den Helder en de Schoorldammerbrug bij Schoorldam. De tussenliggende vlotbruggen zijn niet geschikt voor zwaar verkeer.

Stremming voor de scheepvaart

Omdat het brugdek tijdens de onderhoudswerkzaamheden niet open kan, geldt ook voor de scheepvaart op het Noordhollands Kanaal gedurende deze periode een stremming. Een maal per etmaal is onderdoorvaart mogelijk (maximale hoogte 4.45 meter) op aanvraag.

Fietsers en openbaar vervoer

Connexxion zal gebruik maken van pendelbusjes aan beide zijden van de brug.

Fietsers en voetgangers kunnen tijdens de werkzaamheden aan een kant van de brug gebruik maken van de Stolperbasculebrug.

Meer informatie

Voor meer informatie zie: www.infoN248.nl. Voor vragen over de werkzaamheden kunnen weggebruikers kosteloos bellen naar het provinciale Servicepunt Wegen en Vaarwegen, 0800- 0200600 of een e-mail sturen naar .

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl