Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 30 oktober 2014 Onderhoud bermverharding Oosterweg (Niedorp)

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK) gaat werkzaamheden uitvoeren binnen de gemeente Hollands Kroon. Deze werkzaamheden maken deel uit van het wegenonderhoudsprogramma 2014.

Geplande werkzaamheden

Niedorp: Van donderdag 23 oktober 2014 t/m vrijdag 7 november 2014 is de Oosterweg afgesloten voor doorgaand verkeer.

De werkzaamheden bestaan uit het vervangen van de bermverharding langs de Oosterweg (gedeelte buiten de bebouwde kom). Om deze werkzaamheden uit te kunnen voeren wordt de weg voor het doorgaande verkeer afgesloten.

Informatie aan omwonenden De bewoners ontvangen een brief met detailgegevens, waarin aangegeven staat welke dagen er gefreesd en geasfalteerd wordt. Verder is informatie te vinden op de website van HHNK.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl