Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 10 december 2014 Schagen: Update wegwerkzaamheden N245 (Westerweg)

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - Een groot deel van de werkzaamheden is inmiddels afgerond. Vanwege de weersvoorspellingen is het echter niet mogelijk deze week de deklaag van het asfalt aan te brengen op de Westerweg (N245) vanaf de kruising met de Hofstraat tot en met de kruising Zuiderweg.

Deze werkzaamheden worden daarom verplaatst naar het nieuwe jaar. Zodra de exacte datum bekend is informeren wij u hierover. Tot die tijd rijdt het verkeer vanaf de kruising met Hofstraat tot en met de kruising Zuiderweg over de tussenlaag van het asfalt. Tijdelijke belijning wordt aangebracht en een snelheidslimiet van 50 kilometer per uur is op dit weggedeelte van kracht.

Afsluitingen tot en met 15 december 2014

De Westerweg (N245) vanaf de kruising met de Hofstraat tot en met de Zuiderweg blijft in de avond en nacht (tussen 20.00 uur en 05.00 uur) afgesloten voor het verkeer tot en met maandag 15 december 2014. Vanaf 16 december 2014 zijn de kruisingen ook in de avond en nacht weer open voor het verkeer.

U kunt de werkzaamheden ook volgen via www.noord-holland.nl/kop-van-NoordHolland (N245) en

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl