Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 13 februari 2015 Den Helder: Sluisdijkstraat gedeeltelijk gestremd

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - De komende drie weken is de Sluisdijkstraat slecht bereikbaar. Woensdag 18 februari 2015 is aannemer Dienaar BV met de vervanging van het riool in de Sluisdijkstraat gestart. Het gaat om het gedeelte tussen de Ruyghweg en de Goversstraat.

Om deze werkzaamheden uit te kunnen voeren, is het nodig om het zuidelijk deel van de Sluisdijkstraat af te sluiten voor het verkeer. Bewoners van de Sluisdijkbuurt kunnen dus niet via de Ruyghweg hun bestemming bereiken of verlaten. De trottoirs langs de Sluisdijkstraat zijn tijdens de werkzaamheden wel toegankelijk.

Om de hinder zoveel mogelijk te beperken, worden tijdelijk paaltjes weggehaald en rijplaten gelegd.

Hierdoor is de buurt via de Beatrixstraat en de Basstraat gewoon bereikbaar. Verkeersborden geven de tijdelijke routes aan.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl