Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 25 februari 2015 Connexxion komt met goedkoop jaarabonnement voor 65-plussers

Connexxion komt met een speciaal en goedkoop jaarabonnement voor 65-plussers voor de gebieden waar Connexxion rijdt. Dit abonnement werkt op een persoonlijke OV-chipkaart waarop de geboortedatum vermeld staat. Tot 1 juni 2015 geldt een introductietarief van € 99.

Voor dit bedrag kunnen 65-plussers het hele weekeind en op werkdagen vanaf negen uur 's ochtends onbeperkt reizen met bussen van Connexxion. Dat is minder dan 30 eurocent per dag! Na 1 juni kost dit jaarabonnement € 125,- per jaar.

Connexxion hoopt dat de nieuwe abonnementsvorm reizigers van 65 jaar en ouder ertoe zal verleiden om vaker de bus te kiezen. Ook verwacht het vervoersbedrijf nieuwe reizigers aan te trekken. Het abonnement is verkrijgbaar via de webshop van Connexxion.

Binnenkort wordt in de hele regio een grootschalige huis-aan-huismailing uitgezet en krijgen 65-plussers een persoonlijke brief op de deurmat. Connexxion realiseert zich dat niet iedere oudere goed met internet kan omgaan. Daarom biedt Connexxion hen hulp om dit abonnement aan te schaffen. Daarvoor kan met de Klantenservice (0900-266 63 99)worden gebeld, van maandag tot en met zaterdag van 08.00 uur tot 19.00 uur.

Als men op werkdagen vòòr 09.00 uur reist (het tijdstip dat het 65-plussers-abonnement ingaat), wordt automatisch saldo afgeschreven. Dan geldt echter wel de gebruikelijke leeftijdskorting van 34 procent.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl