Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 26 februari 2015 Den Helder: Gratis parkeren in Sluisdijkgarage vanaf 1 maart 2015

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - Vanaf 1 maart 2015 kunt u overdag gratis parkeren in de Sluisdijkgarage. Dit is besloten omdat Woningstichting de komen de jaren twee grote bouwprojecten in het oostelijk deel van de Beatrixstraat uitvoert.

Om tegemoet te komen aan bezoekers en ondernemers in dit deel van het stadshart wordt het parkeren in de nabijgelegen Sluisdijkgarage vanaf 1 maart 2015 overdag gratis. De kosten die aan deze actie zijn verbonden worden door Woningstichting Den Helder en de gemeente gezamenlijk opgevangen.

Het parkeersysteem blijft wel gewoon in gebruik: u krijgt een parkeerticket waarmee u na sluitingstijd van de garage (19.00 uur) nog gewoon naar binnen kunt om uw auto op te halen. Op deze manier wordt geregistreerd of er nog vrije plekken zijn in de garage. Het parkeertarief voor abonnementhouders gaat omlaag.

Voor tien euro per maand kunnen zij ook ná 19.00 uur de garage in om te parkeren.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl