Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 27 februari 2015 Aanvragen subsidie Gedragsbeïnvloeding verkeersveiligheid weer mogelijk

Provincie Noord-Holland logoBron: Prov. N-H - De provincie Noord-Holland heeft een taak in het verbeteren van de verkeersveiligheid: niet alleen in technische zin, maar ook door voorlichting en bewustwording.

De provincie richt zich daarbij vooral op verkeersgedrag en bewustwording bij jongeren. Daarom stelt de provincie subsidie beschikbaar voor activiteiten die verkeersveilig gedrag bevorderen én gericht zijn op scholieren van de basisschool of het voortgezet onderwijs. In totaal hebben stelt de provincie € 1.052.010,- beschikbaar voor de subsidieregeling Gedragsbeïnvloeding verkeersveiligheid.

De activiteiten dienen plaats te vinden in Noord-Holland, maar buiten de Stadsregio Amsterdam, en in het schooljaar 2015-2016 te worden uitgevoerd.

Uiterlijk 1 augustus 2016 moeten deze activiteiten zijn afgerond. In aanmerking voor subsidie komen stichtingen, verenigingen en publiekrechtelijke rechtspersonen (met uitzondering van de rijksoverheid).

Per aanvraag is het maximum gesubsidieerde bedrag € 100.000,-. De subsidieaanvraag kan worden ingediend van 2 tot en met 31 maart 2015.

Kijk voor de hele subsidieregeling en het aanvraagformulier op www.noord-holland.nl in het Digitaal Subsidieloket, onder Gedragsbeïnvloeding Verkeersveiligheid Noord-Holland 2015.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl