Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 27 maart 2015 Vervanging bruggen in Wieringermeer

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon

Kolhornerweg (brug 6)

De afgelopen maanden is hard gewerkt om de eerste verkeersbrug, in een serie van 7 bruggen, in de Kolhornerweg te vervangen. Het resultaat mag er zijn! De brug is gereed en weer opengesteld voor het verkeer. In 4 maanden is de brug vervangen.

Oostermiddenmeerweg (brug 35)

Aannemingsbedrijf K. Dekker B.V. vervangt ook de brug in de Oostermiddenmeerweg.

Inmiddels is het dek gestort op de prefab liggers. De komende weken wordt de brug verder afgebouwd. Zodra het asfalt is aangebracht wordt ook deze brug weer opengesteld voor verkeer.

Schervenweg (brug 34 en brug 39)

Gebr. Beentjes B.V. uit Uitgeest is begonnen met het vervangen van 2 verkeersbruggen in de Schervenweg. In juni 2015 zijn beide bruggen klaar.

Voetgangers en fietsers kunnen gebruik blijven maken van de Schervenweg via een noodbrug.

Sluitgatweg (brug 30), Schelpenbolweg (brug 15) en Westermiddenmeerweg (brug 27)

De voorbereidingen voor de volgende 3 verkeersbruggen (Sluitgatweg, Schelpenbolweg, Westermiddenmeerweg) zijn gereed. In april 2015 vindt de aanbestedingsprocedure plaats. De geplande uitvoeringsperiode is van november tot mei 2015 volgend jaar.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl