Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 30 maart 2015 Blauwe zone Kerkepad in Schagen

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - In week 12 (2015) wordt op het Kerkepad te Schagen een zestiental parkeerplaatsen toegevoegd aan de bestaande blauwe zone. Deze parkeerplaatsen liggen nabij de winkel Deen die aan het Kerkepad is gevestigd. De blauwe zone geldt op werkdagen van 10:00 tot 18:00 uur. Op vrijdagavond (koopavond) geldt de zone tot 21:00 uur en op zaterdag is de zone van kracht van 10:00 tot 17:00 uur. U kunt deze informatie vinden op de onderborden.

Richtlijnen

In de blauwe zone mag u alleen parkeren in een parkeervak. Heeft een parkeervak een blauwe streep dan bent u verplicht om een parkeerschijf te gebruiken. De parkeerduur is maximaal één uur. De parkeerschijf stelt u in op de aankomsttijd.

U mag uw aankomsttijd naar boven afronden, naar het eerstvolgende hele of halve uur. De algemene gehandicaptenparkeerplaats valt buiten de blauwe zone. Hierbij hoeft geen gebruik te worden gemaakt van een parkeerschijf.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl