Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 08 april 2015 Opheffen voetgangers- en fietsoversteek Westerweg (N242) Heerhugowaard

Provincie Noord-Holland logoBron: Prov. N-H - De provincie Noord-Holland heft de voetgangers- en fietsoversteek over de Westerweg (N242) ter hoogte van de Edisonstraat (Zandhorst I) in Heerhugowaard definitief op vanwege de herinrichting van het kruispunt.

De oversteek wordt verwijderd op 23 maart 2015 tussen 7.00 uur en 16.00 uur, met eventuele uitloop naar 24 maart 2015. Het fietspad op de dijk blijft tijdens de werkzaamheden beschikbaar.

Nieuwe route

Voetgangers en (brom)fietsers kunnen voortaan één kruising eerder of later de Westerweg (N242) veilig oversteken door gebruik te maken van de oversteek bij de Kamerlingh Onnesweg of Westdijk/Stationsweg (fietsbrug 'De Krul'). Dit staat met borden aangegeven.

Verwijderen bushokjes halte Edisonstraat

Op 23 maart 2015 worden ook de bushokjes (halte Edisonstraat) aan weerszijden van de Westerweg (N242) verwijderd, zodat ruimte ontstaat voor de herinrichting van de kruising Westerweg (N242) met de Edisonstraat. De haltes zijn al enige tijd buiten gebruik. Tijdens de werkzaamheden geldt een snelheidsverlaging voor autoverkeer ter hoogte van de bushaltes.

Meer informatie

Voor vragen over de werkzaamheden kunnen weggebruikers en omwonenden bellen naar het provinciale Servicepunt Wegen en Vaarwegen, 0800- 0200600 (gratis) of een e-mail sturen naar . De werkzaamheden zijn ook te volgen via N242 Westtangent en Twitter http://twitter.com/N242_Uitvoering

De werkzaamheden aan de kruising N242 (Westerweg)-Edisonstraat zijn onderdeel van de herinrichting en groot onderhoud aan de N242. De provincie heeft hiermee als doel de doorstroming, verkeersveiligheid en leefbaarheid te vergroten.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl