Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 29 april 2015 Werkzaamheden Westerweg (N245) Schagen

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - De provincie Noord-Holland rond de werkzaamheden aan de kruisingen op de Westerweg (N245) in Schagen binnenkort af. Deze werkzaamheden veroorzaken minimale hinder en geen afsluitingen. Hieronder leest u welke werkzaamheden uitgevoerd worden.

Donderdag 30 april 2015 20.00 uur - vrijdag 1 mei 2015 05.00 uur

Op de kruising N245- Zuiderweg en N245- Havenstraat verplaatst de provincie de camera’s voor de verkeerslichten. De berm is afgezet, het autoverkeer kan langs de werkzaamheden rijden. Fietsers richting de Scholeksterlaan dienen tijdelijk aan de andere kant van de kruising over te steken. Dit staat met borden aangeven.

Woensdag 6 mei 2015 20.00 uur - donderdag 7 mei 2015 -5.00 uur

Vanwege reinigingswerkzaamheden staan de verkeerslichten in deze avond/nacht uit op de kruising N245- Hofstraat en de kruising N245- Zuiderweg.

Verkeersregelaars zijn aanwezig en begeleiden het verkeer.

Donderdag 7 mei 2015 20.00 uur - vrijdag 8 mei 2015 05.00 uur

Ook op de kruising N245- Hofstraat gaan de verkeerslichten een nacht uit en wordt het kruispunt geregeld door verkeersregelaars in verband met het aanpassen van de stopstreep.

Tijdens alle werkzaamheden geldt een tijdelijke snelheidsbeperking.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl