Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 12 mei 2015 Schagen: Laan Woensdag 13 mei 2015 afgesloten

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - De stille Laan zal woensdag 13 mei 2015 van 9 tot 12.30 zijn afgesloten in verband met de plantjesdag van de SKRS en 600 jaar stadsrechten Schagen. Vanuit de Herenbosstraat zal de Laan tijdens die periode niet bereikbaar zijn.

Er zijn verkeersregelaars. Weggebruikers wordt verzocht op de Laan hun snelheid te matigen. Driehonderd kinderen zullen woensdagmorgen zeshonderd bloemen planten in het plantsoen van de Laan.

Alleen de doorgang van de Torenstraat naar de Gedempte Gracht is zaterdag geopend. De Markt is overigens voor verkeer afgesloten in verband met de festiviteiten van 600 jaar stadsrechten Schagen.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl