Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 13 mei 2015 Laatste werkzaamheden aan Stolperbasculebrug in Schagen

Provincie Noord-Holland logoBron: Prov. N-H - De provincie Noord-Holland voert van maandag 18 tot en met vrijdag 29 mei 2015 afrondende werkzaamheden uit aan de Stolperbasculebrug (N248) in de gemeente Schagen. Het verkeer kan hinder ondervinden. Na deze werkzaamheden is het groot onderhoud aan de brug klaar.

Wegverkeer

Tijdens werkzaamheden aan het fietspad op de brug, is één rijbaan afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Verkeersregelaars leiden auto’s en (brom)fietsers langs het werk.

Scheepvaart

Op 18 en 19 mei 2015 wordt de Stolperbasculebrug niet bediend tussen 20.00 en 22.00 uur. Op de overige werkdagen dient de scheepvaart ter plaatse voorzichtig te passeren.

Meer informatie

Voor informatie over de werkzaamheden zie www.infoN248.nl Met vragen of opmerkingen over de werkzaamheden kunnen omwonenden en weggebruikers terecht bij het provinciale Servicepunt Wegen en Vaarwegen, 0800- 0200 600 of per mail:

De Stolperbasculebrug verbindt de oevers van het Noordhollands Kanaal ter hoogte van De Stolpen. De brug is gebouwd in 1936 en heeft gemiddeld eens in de 12 jaar groot onderhoud nodig. Het onderhoud bestond onder andere uit het vervangen van het asfalt van het brugdek, het herstellen van betonschade en schilderwerkzaamheden.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl