Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 25 augustus 2015 Verkeershinder Warmenhuizen Centrum tm maart 2016

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - Vanaf maandag 24 augustus 2015 tot en met maart 2016 worden werkzaamheden uitgevoerd in het centrum van Warmenhuizen. Dit veroorzaakt verkeershinder.

De parkeerplaats aan de Doorbraak wordt volledig gereconstrueerd en in de Doorbraak, tussen Dorpsstraat en Pastoor Willemsestraat wordt een nieuw riool gelegd. Ook in de Pastoor Willemsestraat wordt nabij de tennisbaan een nieuw riool aangelegd.

De werkzaamheden worden tegelijk uitgevoerd met de werkzaamheden van de nieuwbouw door Albert Heijn. De afstemming is dusdanig dat zodra deze winkel open gaat ook de straatwerkzaamheden gereed zijn.

De bedrijven en het Medisch Centrum Warmenhuizen blijven te allen tijde bereikbaar. Omleidingsroutes worden met gele borden aangegeven.

Uiteraard wordt getracht de overlast voor de aanwonenden zoveel mogelijk te beperken.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl