Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 04 november 2015 Den Helder: Onderhoud aan fietsenpaden en wegen (oktober - december 2015)

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - Diverse wegen en fietspaden krijgen komende periode een grote opknapbeurt. Voor aannemer KWS infra is daarmee flink wat werk aan de winkel. Van oktober 2015 tot en met december 2015 is het dus mogelijk dat u soms een (meestal kortstondige) afsluiting tegenkomt en een stukje moet omrijden.

De Pastoor Koopmanweg, een gedeelte van de Duinweg, de Kievitstraat en Middelzand 50 krijgen een nieuwe laag asfalt. Op het Ravelijncentrum wordt een aantal verkeersmaatregelen getroffen om het verkeer veiliger te maken. Ook diverse fietspaden krijgen een opknapbeurt, vaak in de vorm van een nieuwe slijtlaag.

Planning

De planning voor de start van deze werkzaamheden is als volgt:

Wegen

Vanwege verkeersdrukte overdag op de Pastoor Koopmanweg en de Kievitstraat wordt op deze twee locaties 's nachts geasfalteerd.

Fietspaden

Overzichtskaart

Een overzichtskaart is te vinden op www.denhelder.nl. Daar vindt u meer informatie over de bovenstaande exacte locaties en de uit te voeren werkzaamheden.

Kleinere opknapbeurten

Naast het grotere onderhoud in de vorm van nieuwe asfalt- en slijtlagen, gaan we ook aan de slag met kleiner onderhoud. Deze reparaties duren vaak een dag of dagdeel. Houd u evengoed rekening met overlast. Het kleine onderhoud wordt op diverse plaatsen uitgevoerd.

Dat gebeurt onder andere op de Middenweg en de Walvisvaardersweg. Hier wordt tijdens het werk één rijbaan tijdelijk gesloten. Voor de Middenweg (t.h.v.

Triade) is dat op 11 november 2015 tussen 07.00 en 12.00 uur. Op de Walvisvaardersweg (hoek Baljuwstraat) is 18 november 2015 op dezelfde tijden een rijbaan afgesloten.

Ook gaat er klein onderhoud gebeuren aan onder andere het fietspad door de duinen (tussen strandslag Duinoord en strandslag Falga), de Fazantenstraat/Burgemeester Houwingsingel, Het Nieuwe Diep, Tuinstraat/Lupinestraat, IJsselmeerstraat, Kraaiheide/Tormentil, Burgemeester Ritmeesterweg, Langevliet, Doggersvaart. Deze wegen en fietspaden zijn gewoon open voor het verkeer, met hier en daar een verkeersregelaar die alles in goede banen leidt.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl