Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 25 november 2015 Den Helder / Huisduinen: Tuintjesweg vijf weken afgesloten

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - Het bestaande rioolstelsel onder de Tuintjesweg wordt vervangen. Afvalwater en schoon regenwater worden straks via een gescheiden rioolstelsel apart afgevoerd. Zo gaat het regenwater niet meer naar de rioolwaterzuivering maar belandt het gewoon in de sloot.

De aannemer start maandag 23 november 2015 met de werkzaamheden en sluit dan het hele werkgebied af voor al het verkeer. Verkeer van en naar Huisduinen en het ziekenhuis wordt omgeleid. Deze omleiding wordt met gele tekstborden aangegeven.

De omleidingsroute richting de Huisduinerweg loopt via de Duinweg en de Badhuisstraat.

Verwacht wordt dat de werkzaamheden ongeveer 5 weken gaan duren.

Als u vragen heeft over deze werkzaamheden kunt u contact opnemen met het Klantcontactcentrum van de gemeente Den Helder via telefoonnummer 140223 en vragen naar de opzichter.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl