Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 02 december 2015 Voorbereidingen aanbesteding ov-concessie Noord-Holland Noord gestart

Provincie Noord-Holland logoBron: Prov. N-H - De provincie Noord-Holland is gestart met de voorbereidingen voor de aanbesteding openbaar vervoer concessie Noord-Holland Noord. De huidige concessie loopt tot 1 juli 2015 2018 en heeft dan de maximale wettelijke duur van 10 jaar bereikt. De nieuwe concessie start op 1 juli 2018.

Als eerste stap worden op hoofdlijnen een aantal inhoudelijke en aanbesteding-technische keuzes gemaakt. Deze worden daarna uitgewerkt tot een Programma van Eisen en een bestek. Vervolgens wordt de concessie Europees aanbesteed. Op basis daarvan kunnen geïnteresseerde vervoerders zich gaan inschrijven, waarop de provincie de beste aanbieding kiest. Het bestek zal naar verwachting in de zomer van 2016 in de markt worden gezet.

Visie openbaar vervoer

De Visie Openbaar Vervoer 2020 is een belangrijk kader voor deze aanbesteding.

Hierin kiest de provincie voor een openbaar vervoer-netwerk waarbij de vraag van de reiziger centraal staat. Sleutelwoorden hierin zijn duurzaamheid, comfortabel vervoer, goede informatievoorziening en vervoer op maat.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl