Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 24 december 2015 Zijperbrug in Schagerbrug langer afgesloten voor verkeer

Provincie Noord-Holland logoBron: Prov. N-H - De provincie Noord-Holland werkt aan het onderhoud van de Zijperbrug in Schagerbrug. De provincie verwacht de brug niet eind 2015, maar in het voorjaar van 2016 weer open te stellen voor wegverkeer.

Het brugdek verkeert in slechtere staat dan vooraf werd aangenomen. Daardoor duurt de reparatie van de brug langer dan gepland.

Omleiding

De huidige omleidingsroutes voor het wegverkeer blijven van kracht. Autoverkeer wordt omgeleid via de Schagerweg, parallel aan de Provincialeweg (N248).

Vrachtverkeer boven de 12 ton wordt omgeleid via de Provincialeweg en de nieuwe Stolperophaalbrug. De afsluiting van de Zijperbrug is niet van invloed op het vaarwegverkeer.

Meer informatie

Met vragen over de werkzaamheden kunnen weggebruikers en omwonenden terecht bij het Servicepunt Provincie Noord-Holland, tel. 0800-0200 600 (gratis) of e-mail . De werkzaamheden zijn ook te volgen via www.noord-holland.nl/onderhoudzijperbrug en .

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl