Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 29 december 2015 Texel: Storingen in openbare verlichting

Gemeente Texel logoBron: Gemeente Texel - Beheerder Imtech geeft aan dat er sinds enkele dagen storingen optreden in de openbare verlichting op een aantal locaties. De verlichting brandt niet of gaat onregelmatig aan en uit. Imtech biedt zijn excuses aan voor het ongemak dat u daarvan kunt ondervinden en geeft aan dat zij zich realiseren dat het zeer hinderlijk is als de straat niet of niet juist wordt verlicht.

De oorzaak is een defect in de netwerkcommunicatie waarmee de verlichting (op afstand) wordt aangestuurd. Imtech is sinds 21 december 2016 bezig met het zoeken naar de oorzaak van de storing, maar heeft de problemen helaas niet vóór de Kerstdagen kunnen oplossen. Tijdens de kerstdagen konden zij de herstelwerkzaamheden niet voortzetten omdat de netwerkprovider niet bereikbaar was. Vanaf 28 december 2016 is, in samenwerking met de netwerkprovider, het opsporen van de oorzaak en het zoeken naar een oplossing hervat. Imtech geeft aan alles in het werk te stellen om de storing zo snel mogelijk op te lossen.

Storingen kunt u melden via storingscoördinator van Imtech: 06 54 92 31 35 (storingsdienst Imtech) Als u vragen of klachten heeft over de nieuwe verlichting, kunt u bellen met: 06 54 69 79 94 (voor informatie en klachten)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl