Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 14 januari 2016 Oversteek Westerlanderlaan (N99) vervallen per dinsdag 12 januari 2016

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - De oversteek voor langzaam verkeer op de N99 ter hoogte van de Westerlanderlaan in Westerland is per 12 januari 2016 vervallen. Voetgangers en fietsers kunnen vanaf deze datum alleen nog gebruikmaken van de tunnel naast de rotonde Koningsweg en de oversteek bij de Dam.

Rijkswaterstaat werkt sinds 2007 aan de verkeersveiligheid op de N99 door het aanleggen van rotondes. Inmiddels zijn rotondes gerealiseerd bij de Koningsweg in Westerland, de Gesterweg in Den Oever, De Weel in Hippolytushoef en Oostoeverweg in Den Helder. Bij de rotonde Koningsweg is in samenwerking met de gemeente Hollands Kroon een tunnel aangelegd voor langzaam verkeer. Deze tunnel is mede bedoeld ter vervanging van de oversteek Westerlanderlaan.

Vanaf dinsdag 12 januari 2016 is de oversteek afgesloten. Met gele borden worden voetgangers en fietsers omgeleid naar de alternatieve oversteekplaatsen.

Meer informatie

Hebt u aanvullende vragen? Bel dan met 0800-8002.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl