Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 21 januari 2016 Gedeeltelijke afsluiting Provincialeweg (N241) Schagen zaterdag 23 januari 2016

Provincie Noord-Holland logoBron: Prov. N-H - De provincie Noord-Holland sluit op zaterdag 23 januari 2016 van 07.00 tot 16.00 uur de Provincialeweg (N241) af tussen de Snevert en de Zuiderweg bij Schagen. Voor de herinrichting van de N241 wordt die dag een pompinstallatie boven de weg aangebracht. Het verkeer wordt omgeleid.

Omleiding verkeer

Het verkeer komende vanuit het noorden wordt vanaf de Kanaalweg (N248) omgeleid via de Westerweg (N245) en de Zuiderweg. Het verkeer komende uit zuidelijke richting kan over de N241 rijden tot en met de kruising Zuiderweg. Vandaar wordt het verkeer omgeleid via de Zuiderweg, Westerweg (N245) en de Kanaalweg (N248).

Het (brom)fietsverkeer volgt de reeds ingestelde omleidingsroute in Schagen.

Werkzaamheden

Vanaf 23 april 2016 wordt de duikerbrug onder de N241 verbouwd. De pompinstallatie zorgt ervoor dat tijdens de verbouwing de water aan- en afvoer van sloot de Snevert blijft doorgaan. De duikerbrug wordt verlengd om zo plaats te bieden voor de nieuwe parallelweg, aan de oostkant van de N241. Begin mei 2016 is het werk klaar. De N241 wordt dan nog een keer afgesloten om de pompinstallatie te verwijderen.

Meer informatie

Met vragen over de werkzaamheden kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het provinciale Servicepunt via 0800 - 0200 600 (gratis), of per mail: . De herinrichting van de N241 is ook te volgen op de projectsite.

Herinrichting N241

De provincie Noord-Holland werkt aan de N241 om de doorstroming en verkeersveiligheid in het gebied te verbeteren. De N241 krijgt een nieuwe weginrichting tussen Schagen en het Verlaat. De nieuwe weg kenmerkt zich straks door een brede hoofdrijbaan, extra rotondes, een parallelweg voor landbouw- en bestemmingsverkeer en meer ruimte om veilig te fietsen. In de loop van 2017 is het werk aan deze weg afgerond.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl