Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 01 februari 2016 Gedeeltelijke afsluiting Westerweg (N242) Heerhugowaard 4 en 5 februari 2016

Provincie Noord-Holland logoBron: Prov. N-H - De provincie Noord-Holland herstelt het asfalt op de Westerweg (N242) in Heerhugowaard. De Westerweg (N242) wordt ter hoogte van de Nollenweg (N508) afgesloten. De werkzaamheden vinden plaats op donderdag 4 februari 2016 van 21.00 uur tot vrijdag 5 februari 2016 05.00 uur. Het verkeer komende uit Alkmaar wordt omgeleid.

Omleiding verkeer

Het verkeer komende vanuit Alkmaar wordt via de af- en oprit omgeleid. Vanaf de Westerweg (N242) rijdt het verkeer via de afrit naar de Nollenweg (N508), de rotonde op de Oosttangent en terug naar oprit om de route op de Westerweg (N242) te kunnen vervolgen. Het verkeer vanuit Heerhugowaard richting Alkmaar ervaart geen hinder van de herstelwerkzaamheden.

Meer informatie

Met vragen over de werkzaamheden kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het provinciale Servicepunt via 0800 - 0200 600 (gratis), of per mail: .

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl