Verkeer & Vervoer: 04 februari 2016 Herinrichting Waalderstraat in Den Burg

Gemeente Texel logoBron: Gemeente Texel - Het stuk Waalderstraat tussen de Bernhardlaan en de Georgiëweg wordt anders ingericht. Aannemer Ooms Construction gaat het werk uitvoeren. Vanaf maandag 8 februari 2016 zal de straat worden afgesloten voor verkeer en wordt het verkeer omgeleid.

Het werk gebeurt in twee delen. Het eerst wordt gewerkt tussen de Bernhardlaan en Paelwerck. Voor verkeer van en naar De Waal en Oosterend komt een omleidingsroute. Verkeer naar de woonwijk De Mars in Den Burg kan dan gebruik blijven maken van de kruising Waalderstraat/Paelwerck.

Rond 24 februari 2016 wordt de kruising Waalderstraat/Paelwerck opgebroken en kan er geen verkeer meer overheen voor een aantal weken. Woonwijk. De Mars is dan toegankelijk voor autoverkeer vanaf de Hallerweg en door het werkgebied via Spinbaan en parallelweg Waalderstraat naar Abbewaal.

Aannemers van Kabeltex, KPN en Liander gaan dan aan het werk om kabels en leidingen te verleggen. Ooms Construction maakt vervolgens de straat in het nieuwe wegprofiel. De werkzaamheden worden eind april 2016 afgerond.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl