Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 15 februari 2016 Werkzaamheden sluiscomplexen Afsluitdijk in 2016

Nieuwe Afsluitdijk logoBron: De Afsluitdijk - Rijkswaterstaat gaat eind maart 2016 het bedieningssysteem van het Lorentzcomplex op de Afsluitdijk bij Kornwerderzand vervangen. Vervanging van het systeem is nodig om de bediening van het complex in de toekomst veilig en betrouwbaar te kunnen blijven gebruiken.

Daarnaast worden bij het sluiscomplex de remmings- en geleidewerken voor de scheepvaart vervangen. De werkzaamheden bij het Lorentzcomplex zijn van 21 maart tot 1 mei 2016.

Eenzelfde soort werkzaamheden worden ook uitgevoerd bij Den Oever, het Stevincomplex aan de Noord-Hollandse kant van de Afsluitdijk. Hier starten de werkzaamheden 5 september 2016. De werkzaamheden bij het Stevincomplex zijn op 16 oktober 2016 afgerond.

Meer informatie vindt u www.deafsluitdijk.nl

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl