Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 12 april 2016 Afsluiting Kerkwegbrug Anna Paulowna op 12, 13 en 14 april

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - In verband met werkzaamheden wordt de Kerkwegbrug in Anna Paulowna op 12, 13 en 14 april 2016 afgesloten voor al het verkeer. Ook voor fietsers en voetgangers.

Wat gaat er gebeuren?

Eerst wordt de tijdelijke brug verwijderd. Dan wordt de ballast in de balansconstructie en het val verwijderd. Vervolgens wordt de noodbrug teruggeplaatst en aan weerszijden verbreed met een voet-fietsstrook.

Omleidingsroute

Voor het verkeer wordt een omleidingsroute aangegeven via de Noorderweg.

Onderaan deze pagina kun je de route als .pdf downloaden.

Waarom doen we dit?

Omdat de brug niet wordt bediend is de doorvaarhoogte erg beperkt. Als het val is verwijderd kunnen meer vaartuigen de brug passeren.

Vernieuwing brug

De brug heeft zo veel gebreken dat renovatie niet mogelijk is. De brug moet compleet worden vervangen, inclusief aanbruggen en grondkeringen. Op dit moment worden twee opties verder hiervoor onderzocht:

De uiteindelijke keuze wordt binnenkort gemaakt en de verdere voorbereiding vindt dit jaar plaats.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl