Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 22 april 2016 Aansluiting Haringhuizerweg- Provincialeweg (N241) Schagen dicht 25 april tm 29 juni 2016

Provincie Noord-Holland logoBron: Prov. N-H - De provincie Noord-Holland start met de bouw van de eerste nieuwe rotonde op de Provincialeweg (N241) in Schagen. De aansluiting van de Haringhuizerweg (ter hoogte van bedrijventerrein Witte Paal) naar de N241 wordt daarom afgesloten van 25 april 2016 tot en met 29 juni 2016. Het verkeer wordt omgeleid. De N241 blijft beschikbaar voor autoverkeer.

Omleidingsroute bedrijventerrein Witte Paal

Het autoverkeer wordt omgeleid via de Witte Paal, Grotewallerweg, Zuiderweg naar de Provincialeweg (N241) en vice versa. (Brom)fietsers worden omgeleid via de Grotewallerweg, Muggerburgerweg naar de Dorpsstraat en vice versa. Deze omleidingsroute voor (brom)fietsers duurt tot medio 2017. De kaart van de omleidingsroute is ook te downloaden via www.noord-holland.nl. De Haringhuizerweg aan de oostkant van de N241, richting het crematorium, blijft bereikbaar.

Provincialeweg (N241) blijft bereikbaar

Tijdens de bouw van de rotonde blijft de Provincialeweg (N241) bereikbaar voor het doorgaand verkeer. Het verkeer wordt ter hoogte van de werkzaamheden tijdelijk over de nieuw aangelegde parallelweg aan de oostkant van de N241 geleid om zo de route over de N241 te kunnen vervolgen. Er geldt een tijdelijke snelheidsbeperking van 50 kilometer per uur.

Meer informatie

Met vragen kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het provinciale Servicepunt, via telefoonnummer 0800 0200 600 (gratis), of per e-mail: . De werkzaamheden zijn ook te volgen op www.noord-holland.nl/N241 .

Geïnteresseerden zijn van harte welkom bij het Infopunt N241 aan de Havenstraat in Zijdewind (ketenterrein tegenover nr. 121), open op dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur en donderdag van 14.00 tot 16.00 uur.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl