Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 22 april 2016 Den Helder: ruimere openingstijden parkeergarage Sluisdijk

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - Dat is prettig voor de vele werkers aan de diverse bouwprojecten in de binnenstad én voor bezoekers die na het winkelen nog een hapje willen eten. De garage is open op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 6.30 tot 21.00 uur en op donderdag (koopavond) tot 21.30 uur. De openingstijden op zaterdag en zondag blijven zoals deze nu zijn: van 9.00 tot 19.00 uur.

Er wordt hard gewerkt aan de projecten in het Stadshart. Veel van deze bouwvakkers komen niet alleen uit Den Helder, maar ook uit andere delen van het land. Zij parkeren hun auto vaak al in deze parkeergarage. Door de openingstijden te verruimen, kunnen zij hier nog beter terecht. De ruimere openingstijden zij ook prettig voor bezoekers die na het winkelen nog een hapje willen eten. Het college van B&W wil op deze manier het bezoek aan het Stadshart extra stimuleren.

Aanpassingen

De informatieborden bij de garage zullen binnenkort worden aangepast, dat lukte niet meer op deze korte termijn. De toegang via slagboom en deur is al wel aangepast aan de nieuwe openingstijden.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl