Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 28 april 2016 Ervaart u binnen Hollands Kroon fietsknelpunten? Meld het tot en met 15 mei 2016

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Fietst u binnen onze gemeente en ervaart u weleens dat u onnodig moet omrijden, lang moet wachten voordat u kunt oversteken, een tekort aan fietsparkeerplekken of gevaarlijke en onoverzichtelijke locaties, obstakels of ontbrekende fietspaden?

En heeft u ideeën hoe dit verbeterd kan worden? Meld uw idee dan nu bij ons aan!

De Fietsersbond maakt in opdracht van de provincie een inventarisatie van fietsknelpunten in Noord-Holland. Dit is voor fietsers goed nieuws, want de provincie wil samen met ons aan de slag om de belangrijkste knelpunten in onder andere Hollands Kroon aan te pakken!

Meld uw idee aan

U kunt het knelpunt + verbeter idee bij ons aanmelden via Argu. Dit is een online forum waar u uw idee of ideeën kunt deponeren. Ook kunt u reageren en stemmen op ideeën van anderen. U vindt het forum via: argu.co/q/375.

Meedoen kan tot en met 15 mei 2016.

Wat doen we met uw ideeën?

De Fietsersbond verzamelt alle knelpunten in een rapportage en biedt deze eind augustus 2016 aan de provincie aan. De provincie gebruikt de resultaten om - in overleg met de wegbeheerders Den Helder, Hollands Kroon, Schagen, Texel en het Hoogheemraadschap - te bepalen welke knelpunten het eerste aangepakt worden. De verwachting is dat hierover eind 2016 meer duidelijk is.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl