Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 19 mei 2016 Zijperbrug definitief open eind juni 2016

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - In de week van 20 tot 24 juni 2016 gaat de Zijperbrug weer open voor verkeer. In december werd aangegeven dat de val van de brug in slechtere staat verkeerde dan werd aangenomen, waardoor de onderhoudswerkzaamheden meer tijd in beslag namen.

Onvoorziene werkzaamheden

Een aanpassing van het uitvoeringsplan voor de werkzaamheden, besluitvorming over de financiële gevolgen en de capaciteit bij de aannemer hebben invloed op de planning van de werkzaamheden.

Omleiding

De huidige omleidingsroutes voor wegverkeer blijven van kracht tot het moment van openstelling van de Zijperbrug. Het verkeer wordt omgeleid via de Schagerweg, parallel aan de Provincialeweg (N248).

Meer informatie

Bij vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met het servicepunt van de provincie Noord-Holland, tel. 0800-0200 (gratis) of per e-mail via . Heeft u vragen of opmerkingen over de toegepaste verkeersmaatregelen, dan kunt u bellen met de storingsdienst van onze aannemer Ooms op tel. 06 12 58 17 83.

De werkzaamheden zijn ook te volgen via de website www.noord-holland.nl/onderhoudzijperbrug of

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl