Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 27 mei 2016 Kruising N248 en Grote Sloot afgesloten in verband met terugplaatsen Zijperbrug (31 mei 2016 - 3 juni 2016)

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - In opdracht van de provincie Noord-Holland voert aannemer Ooms onderhoudswerkzaamheden uit aan de Zijperbrug. Tussen 31 mei 2016 en 3 juni 2016 plaatst Ooms het brugdek van de Zijperbrug terug.

In deze periode is de gehele kruising van de N248 en Grote Sloot afgesloten en geldt een omleiding voor al het gemotoriseerd verkeer en (brom)fietsverkeer.

Verkeer vanaf De Stolpen richting Schagen wordt omgeleid via de N249, Keinsmerweg en de N248. Verkeer vanuit Schagen richting De Stolpen wordt omgeleid via de N245, Zijperweg, Schagerweg en Dijkweg.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl