Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 08 juni 2016 Gratis fietsgraveeractie in Den Burg op maandag 13 juni 2016

Gemeente Texel logoBron: Gemeente Texel - Maandag 13 juni 2016 tussen 11 uur en 17 uur kan men voor de Albert Heijn in Den Burg gratis zijn of haar fiets laten graveren ter preventie van diefstal. Deze actie organiseert de gemeente Texel in samenwerking met de politie Noord-Holland Noord en Centrum fietsendiefstal - www.centrumfietsdiefstal.nl.

Geïnteresseerden kunnen dan gratis hun fiets laten graveren met een uniek framenummer. Op vertoon van een geldig legitimatiebewijs kan de fiets eveneens ter plekke op naam worden gezet.

Een fiets met een gegraveerd framenummer is lastiger te verkopen en schrikt daarom potentiële dieven af. Mocht die toch worden gestolen en weer gevonden dan is de fiets makkelijker terug te bezorgen dankzij het unieke framenummer. Dan moet er wel aangifte van de diefstal worden gedaan. Via het 3D-aangifteloket kan men aangifte doen. Er kan gebeld worden met 0900-8844 om een afspraak te maken.

Aangifte heeft altijd zin, ook om een beeld te krijgen van de locaties waar fietsen gestolen worden zodat de politie daarop kan handelen.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl