Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 23 juni 2016 Zijperbrug in Schagerbrug 24 juni 2016 weer open voor verkeer

Provincie Noord-Holland logoBron: Prov. N-H - De Zijperbrug in Schagerbrug (gemeente Schagen) gaat op vrijdag 24 juni 2016 in de loop van de dag weer open voor verkeer. De brug was in verband met onderhoudswerkzaamheden afgesloten sinds oktober 2015. Inmiddels heeft het onderhoud plaatsgevonden en is de brug voor de komende 12 jaar gereed voor veilig weg- en vaarwegverkeer.

Voetgangers, (brom)fietsers en autoverkeer kunnen het Kanaal Stolpen-Schagen weer oversteken ter hoogte van Schagerbrug. De doorstroming voor het vaarverkeer is verbeterd doordat de brug nu op afstand bedienbaar is. Voorheen bediende een brugwachter de brug.

Meer informatie

Met vragen over de Zijperbrug kunt u terecht bij het provinciaal Servicepunt van de provincie Noord-Holland: of telefonisch 0800 0200 600 (gratis).

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl