Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 01 juli 2016 Leerlingenvervoer gemeenten Schagen, Den Helder en Hollands Kroon gegund aan Noot Personenvervoer

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Op woensdag 29 juni 2016 is de aanbesteding van het leerlingenvervoer in Schagen, Den Helder en Hollands Kroon definitief gegund aan Noot Personenvervoer. De angst van vele chauffeurs over de verslechtering van hun contract blijkt ongegrond: Noot biedt alle chauffeurs een contract aan.

Bij de aanbesteding heeft de kwaliteit van de dienstverlening het zwaarst meegewogen: deze bepaalde voor 60% de keuze van de vervoerder. De prijs was in veel mindere mate leidend, die telde voor 30% mee. Het derde criterium was duurzaamheid, dat was voor 10% bepalend.

Alle chauffeurs krijgen baanbod

Noot heeft de intentie om in principe álle chauffeurs een baanaanbod te doen.

Martijn Kersing, directeur van Noot Personenvervoer, licht zijn aanbod aan de chauffeurs toe: "Wij bieden alle chauffeurs een contract aan en we kijken daarbij niet naar de overeenkomst die ze met hun huidige, tijdelijke werkgever hebben, maar respecteren de arbeidsovereenkomsten die de chauffeurs hadden in de periode dat ze voor Klomp werkten."

Kersing geeft aan principieel niet mee te doen aan aanbestedingen waar de prijs de zwaarst wegende factor is: "Wij willen duurzaam kwaliteit bieden. Dat is ook de reden dat we de huidige chauffeurs graag een contract aanbieden: zij hebben zich ondanks alles wat hen de afgelopen tijd is overkomen ontzettend loyaal getoond naar hun klanten. Dat waarderen wij in ons bedrijf zeer. Ik heb goede chauffeurs nodig die de regio goed kennen en die zich betrokken bij hun werk tonen, dus natuurlijk wil ik deze mensen graag aan ons bedrijf binden."

Meer informatie

Zowel de chauffeurs als de ouders die gebruik maken van leerlingenvervoer voor hun kind en de scholen ontvangen binnenkort alle nodige informatie. Hier kunt u de laatste stand van zaken rond het leerlingenvervoer www.hollandskroon.nl/leven/leerlingenvervoer_41449/ zien.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl