Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 05 juli 2016 Locaties nieuwe parkeerautomaten Texel (Den Burg, De Koog, Oudeschild)

Gemeente Texel logoBron: Gemeente Texel - Vandaag zijn de voorbereidingen gestart voor het plaatsen van de nieuwe 16 parkeerautomaten. Daarvoor zijn eerst negen 'oude' parkeerautomaten verwijderd. Op welke locaties de parkeerder de nieuwe parkeerautomaten kan vinden staat in dit bericht aangegeven.

Locaties nieuwe parkeerautomaten

Op de volgende plekken worden de huidige parkeerautomaten vervangen door nieuwe exemplaren:

Den Burg:

De Koog:

Oudeschild:

Verwijderde parkeerautomaten

Den Burg:

De Koog:

Gedurende de werkzaamheden aan een automaat hoeft er voor het parkeren op dat parkeerterrein geen parkeerticket gekocht te worden. De nieuwe automaten zijn na plaatsing direct in werking. Bij deze automaten kan niet meer contant betaald worden, maar alleen met een PIN-pas of creditkaart.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl