Verkeer & Vervoer: 16 augustus 2016 Verkeersonderzoek Den Burg voor inzicht in parkeercapaciteit van 22 tm 26 augustus 2016

Gemeente Texel logoBron: Gemeente Texel - In week van 22 tot en met 26 augustus 2016 laat de gemeente een verkeersonderzoek in Den Burg uitvoeren. Dit onderzoek komt voort uit het Actieplan Mobiliteit. In februari 2016 heeft de gemeenteraad het mobiliteitsplan vastgesteld. In dit plan staan diverse maatregelen om de mobiliteit op Texel te verbeteren. Een van de voorstellen is de uitbreiding van de parkeercapaciteit.

Met het verkeersonderzoek wordt het rij- en parkeergedrag van automobilisten onderzocht en de beschikbaarheid en het gebruik van parkeerplaatsen in Den Burg. Hiervoor vinden onder andere tellingen plaats. Ook wordt het fietsgedrag, de locatie waar fietsen worden gestald en het gebruik van de stallingsvoorzieningen onderzocht. Medewerkers zijn herkenbaar door gele of oranje hesjes. De resultaten van het verkeersonderzoek geven inzicht in de locatie en de grootte van de parkeercapaciteit voor Den Burg. Het onderzoek wordt uitgevoerd door Adviesbureau Goudappel Coffeng.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl