Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 09 september 2016 Binnenkort starten we weer met berm- en slootonderhoud in Hollands Kroon

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - In september 2016 beginnen onze aannemers Zuidema, Vermaire en KZ weer met het onderhoud van onze wegbermen en sloten in onze gemeente. De komende weken maaien zij ongeveer 600 kilometer aan wegberm en onderhouden 400 kilometer aan sloten.

De werkzaamheden vinden zowel in het buitengebied, als binnen de bebouwde kom plaats.

Ook onderhoud aan bomen

Naast het onderhoud aan bermen en sloten, vindt er ook onderhoud plaats aan diverse bomen en windsingels. Van diverse bomen wordt het stamschot verwijderd en sommige windsingels worden gesnoeid.

Schouw hoogheemraadschap

De werkzaamheden moeten voor de jaarlijkse schouw van het hoogheemraadschap (15 oktober) zijn afgerond. In sommige gevallen worden sloten in een later stadium uitgemaaid, bijvoorbeeld als er nog gewas op het land staat.

Vragen of meldingen

Heeft u vragen over het onderhoud aan onze bermen en sloten, neem dan gerust contact met ons op. Heeft u een klacht of een melding over deze werkzaamheden, maak hier dan melding van via onze Fixi app.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl